Hírek

30 év ZENIT Kft. – automatizációval bővülő portfólió: régi értékek - új termékek! Megújult arculat!

2021-ben a „Zenit történet” a 30. életévébe lépett: folyamatos interakcióban élünk a bennünket körülvevő történésekkel.

Napjainkra elmozdult a világ az élőerő minden lehetséges területen való kiváltása felé: az automatizáció, mint általános trend egy nem várt, merőben „új típusú katalizátort” kapott, mégpedig a pandémia irányából!

Piaci erőnk a „Megoldás” és a „Termék” szavak közötti lényegi különbségben rejlik: mi a Zenitben abban hiszünk, hogy jól és célzottan a feladatra rendszert választani nem minden esetben egy adott gyártó felkínált termékportfóliójából lehet, hanem a sokféle célmegoldásból összeválogatva és integrálva, valamint szaktudásunkat hozzáadva rendszerintegrációs szemlélettel: így biztosítva Önnek a legmegfelelőbbet – ez a személyre szabott „Megoldás” elérhető áron az Ön számára!

Ebben a szellemben Ügyfeleink igényeivel, működésével, fejlődésével összhangban megoldásainkat, rendszereinket igény esetén teljes életciklusukon át kísérjük, a tervezéstől a megvalósításon át az átépítésekig, felülvizsgálatokig, ill. a kedvező árú javításokig (www.ros-hungary.hu). 

A Zenit Kft. 30 év alatt bizonyította, hogy méltó és kiszámítható partnere a legkisebb installációtól, az induló „start up” vállalkozás kézipolcos rendszerétől a nemzetközi nagyvállalati környezetben dolgozó vállalkozások több tízezer raklaphelyes óriás raktárai által támasztott intralogisztikai kihívásainak is.

Keresse munkatársainkat, hogy együtt gondolkodhassunk Önnel céljai minél költséghatékonyabb és célszerűbb megvalósításában!

Vállalkozásunk magyar tulajdonban lévő, tradicionális családi vállalkozás. Jogelőd cégünket 1991 évben alapítottuk. A ZENIT név az elmúlt évtizedekben a logisztikában fogalom lett: egyenlő az innovatív, rugalmas, megoldásorientált, minden körülmények között helytálló, megbízható partnerrel, akár egyedi megoldásokat is szállító rendszerintegrátorként.