Greenway + 99 Agro fafelület és növényfelület lemosó koncentrátum 0,75 ml, szórófejes flakonban

Greenway + 99 Agro fafelület és növényfelület lemosó koncentrátum 0,75 ml, szórófejes flakonban

Gombás megbetegedések és baktériumok elterjedésének megelőzésére alkalmas készítmény. 100% -ban szermaradvány mentesen lebomló termék.


Készlet Raktáron.
Minimális rendelési mennyiség 1 Db

Cikkszám: 20839

2 990 Ft + ÁFA
Br. 3 797 Ft


Db

Termék információk

Greenway + 99 Agro FAFELÜLET ÉS NÖVÉNYFELÜLET LEMOSÓ KONCENTRÁTUM 0,75 ml, szórófejes flakonban leírása
A GREENWAY+99 AGRO egy  fafelületek lemosósására alkalmas, nagyhatékonyságú koncentrátum. Gerendák, fabútorok, kerítéslécek, pozdorja és osb lapok, kültéri fapadló deszkák, és nővényi kultúrák leveleinek lemosására.
 
Feldolgozott fafelületeken, megelőzi a szennyeződések kialakulását. Intenzív tisztító hatású, minden lemosható felületen higiénikus tisztaságot biztosít. Kényes, vízálló fa felületen univerzálisan használható. Feloldja az olaj/zsír és ásványi szennyeződéseket. Eltávolítja az algákat, a kormot és az ásványi alapú maradványokat. Alkalmazása előtt próbálja ki a terméket egy kis, nem látható részen (elszíneződés miatt). A szennyeződés mértékétől függően vízzel hígítsa a terméket. Felhasználás: 2-15% oldatban, szórófejes flakonból, permetezőből, elektromos porlasztóval kijuttatva.
 
Növények esetében a növényi felületeken (leveleken) segíti a növényvédelmi szerek hatékonyságát. A szennyeződés mentes állapot elérésével, hatásosan aktiválhatjuk a növény saját védelmi rendszerét, fokozzuk a terméshozamot, jótékony hatással van a növény lombfelületének egészséges állapotára. A növényi gombás és baktériumos betegségeket megelőző koncentrált oldat használatával, a gyümölcsfák, zöldségfélék, gabonafélék, betegségekkel szembeni tűréshatárát növeli. Felhasználás: 3-10% oldatban, szórófejes flakonból, permetezőből, elektromos porlasztóval kijuttatva, a termék gyártójának útmutatásai alapján.
 
Greenway + 99 Agro FAFELÜLET ÉS NÖVÉNYFELÜLET LEMOSÓ KONCENTRÁTUM 0,75 ml, szórófejes termék információk
  • Alkalmazás: A készítményt profilaktikusan kell alkalmazni a fertőzésveszély időszakában (pl.eső után), vagy az első szervesanyag szennyeződés tünetek megjelenésekor. Minden esetben törekedni kell a lemosó folyadék koncentrált nagy fedettségére.
  • Tartalmaz: Nátrium- Klorid (Sodium chloride) NaCI   CAS szám: 7647-14-5; EK-szám: 231-598-3
  • Mennyiség: 1.0 g-2.0 g / kg tűréshatárral:
  • Technológia: Az oldószerként használt vezetékes víz, egy egymásra épülő technológiai sor által, klaszter szerkezetbe rendezett, többszörösen tisztított, ionizált, energetizált, előkezelt vezetékes víz. A készítmény halmazállapota és típusa: oldat
  • Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan, megfelelő jelöléssel ellátott csomagolásban, jól szellőztethető, direkt napsütéstől és hőhatástól védett, hűvös,
  • Száraz helyen kell tárolni. Előírt tárolás mellett 6 hónapig eltartható, a csomagoláson szereplő gyártási időtől.
  • Behatási idő: baktericid, fungicid 5 perc, virucid 10 perc.
  • 100% -ban szermaradvány mentesen lebomló termék.

Hasonló termékek