Hírek

Adott térben a sokszorosát!

2021 számos újítást hozott az immáron több, mint 30 éves múltra visszatekintő Zenit Kft. életében. Egyik ilyen kiemelkedő újdonság, hogy ettől az évtől kezdve cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazója lett az osztrák fémipar csúcsminőségét képviselő Foreg® gördíthető polcrendszereknek is.

Mindenki szeretné tárolt iratait, értékeit gyorsan és biztos kézzel a megfelelő helyre nyúlva megtalálni, még akkor is ha a helyszűkösség esete áll fen. Ennek megfelelően az áttekinthetőség és a szakszerű strukturáltság nem csupán egy igény, hanem mindennapos szükséglet is. A Foreg® polcrendszerei ezt a mindennapos feladatot jelentősen megkönnyítik. Legyen szó levéltárról, múzeumról, irattárakról, szertárakról vagy éppen kézikönyvtárról, egy jól átlátható és funkcionális rendszerrel a dolgok helyre rakása, majd újbóli megtalálása a hétköznapok élményévé válik.

A hely az, ami általában előbb, vagy utóbb, de mindig szűkössé válik, adott. A Foreg® polcrendszereinek köszönhető megoldásokkal, gördíthető rendszereivel azonban a tárolókapacitás megsokszorozható!

A Foreg® polcrendszerek alapja a funkcionalitás, a hasznosság, a gazdaságosság és a legkiválóbb minőség. Ezen pillérekre építve szakembereink a Zenit Kft. több mint negyedévszázados tapasztalatával minden esetben testreszabott megoldással állnak ügyfeleink, felhasználóink rendelkezésére immáron egy új termékcsaláddal.

Foreg Polcrendszerek termékismertető

Foreg Irattári, levéltári berendezések termékleírás

Foreg Múzeumi berendezések termékleírás

További információért, illetve ajánlatkéréssel kapcsolatban várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségeken:
telefon: +36-27-200-670
e-mail: info@zenitkft.hu