Hírek

Hírek

A Vállalkozás: Az üzemi higiénia fenttartható eszközökkel és működéssel való minél tökéletesebb kiszolgálását zászlajára tűző CWS-Boco Hungary Kft. egyik profilkomponense az ipari szennyfogók, szőnyegek bérbe adása és életciklusukon át tartó karbantartása, tisztítása. A szolgáltatás intenzív logisztikai operációt igényel, amely leegyszerűsítve az ipari szőnyegek kihelyezésétől, azok tisztításra való visszaszállításán keresztül a mosást követő átmeneti betárolást, majd az újra helyszínre szállítást, kihelyezést foglalja magában.

Tovább

2021-ben a „Zenit történet” a 30. életévébe lépett: folyamatos interakcióban élünk a bennünket körülvevő történésekkel.

Tovább

Mottó: ”A reálisan elvégezhető feladatra vállalkozni nem „egyszerűség”, vagy kicsinyhitűség, hanem az egyedül korrekt, tényleges partneri magatartás”

Tovább

A ZENIT® Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. törekszik ügyfelei minél jobb kiszolgálására, így már a pályázati fázisban segítséget nyújt a kalkulációban, előzetes tervezésben valamint térítésmentes ajánlatkészítést biztosít partnerei számára.

Tovább

2020-ra a logisztika hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Így van ez a ZENIT Kft-vel is!

Cégünk szolgáltatásai kibővültek, a megnövekvő igények okán az automatizációs üzletágunk megerősödött.

 

A továbbiakban a megszokott Zenites precizitással az Önök alábbi igényeit is kiszolgáljuk:

-        logisztikai tanácsadással segítünk, ha töretlen a fejlődés

-        logisztikai folyamatanalízissel, szükséges és elégséges automatizáció-mérleg készítéssel, ha a fejlődés elindult

-        automatizációs rendszertervezéssel, ha megszületett az igény

-        IPAR 4.0 elméleteinek követésével, hogy javuljon a precizitás

-        teljes körű független rendszerintegrációval, hogy biztosan azt kapja, ami a legmegfelelőbb

-        szállítópályákkal, egyedi anyagmozgatókkal, csomagolórendszerekkel, mert a minőség és stabilitás a cégünk egyik jelszava

További információért, illetve árajánlatkéréssel forduljon szakembereinkhez az alábbi elérhetőségen:

Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290

E-mail: info@zenitkft.hu

Tovább

Napjainkban szerencsére egyre többen látják be, hogy a munkaerő, valamint a másik fontos érték, az áru védelme érdekében muszáj meggyőződni a raktári tároló állványrendszerek tökéletes biztonságáról. A folyamatos felülvizsgálatra ráadásul az MSZ EN 15635 szabvány is erős irányelveket ad a raktárak üzemeltetőinek: eszerint a feladatot legfeljebb 12 havonta el kell végeztetni.
A Zenit Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt komplex szolgáltatást, amelyben a munkavédelmi felülvizsgálaton túl a jegyzőkönyvben a tételesen összegyűjtött hibák kijavítására vonatkozó javaslat is benne van.
Cégünk ráadásul - 2020. március 31-ig történő megrendelés esetén - DÍJMENTESEN elvégzi a vonatkozó szabványoknak és jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő felülvizsgálatot. Önöknek kizárólag a kiszállási költséget kell kifizetni, amely Budapest területén 5000 Ft + ÁFA, míg vidéken a Dunakeszi és a helyszín közti távolság kétszeresét számoljuk fel 130 Ft + ÁFA/km díjjal. 
A Zenitnek arra az esetre is van optimális, költséghatékony megoldása, ha a jegyzőkönyvbe került, sérült, de nem törött állványláb hibák kijavítása elengedhetetlen. A Magyarországon egyedül nálunk elérhető ROS javítási technológia segítségével - lerakodás nélkül is - az eredetinek megfelelő állapotba hozhatók az állvány oszlopok.
Ha szeretne Ön is nyugodt lenni munkatársai és áruja biztonsága felől, a felülvizsgálattal vagy a javítással kapcsolatban érdeklődjön a szakembereinknél az alábbi elérhetőségeken: 
telefon: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

e-mail: info@zenitkft.hu

Tovább