Állványok javítása, karbantartása

Állványok javítása, karbantartása

Állványok javítása, karbantartása

Az installált polc és állványrendszerek, galériás állványok, pódiumok, karos és szálanyag tároló állványok, gördíthető raklapos és irattári polcos állványok, bejárható és átjárható raklapos állványok, átfolyó görgős állványok stb. az adott raktár üzemeltetéséhez elengedhetetlen alkotóelemek. A raktár napi működésekor ezek az állványrendszerek sérülhetnek, jellemzően a tárolandó anyagok ki és betárolása során.

A sérült vagy deformált állványok később mind a tulajdonos, mind az üzemeltető számára komoly aggodalomra adhatnak okot. Egy sérült állvány a rajta lévő súly, vagy terhelésváltás hatására a sérüléshez képest akár jóval később is összeroskadhat, miközben az elsőre jelentéktelennek tűnő sérüléseket a raktári dolgozók gyakran nem is jelentik. Egyértelmű tehát, hogy egy sérült állvány nemcsak jelentős anyagi kockázatot jelent – szinte hívhatjuk időzített „bombának”, de könnyen súlyos, akár halálos baleset okozója lehet.

Amennyiben bekövetkezik egy állványsérülés, az üzemeltető felelőssége, hogy mi történik ezt követően.

A Zenit Kft. vállalja az állványokra vonatkozó javítási, karbantartási feladatok ellátását. Amennyiben az ügyféligény úgy kívánja, nem csak eseti jelleggel az adott hiba kijavítására vállalkozunk, hanem javítási és karbantartási szerződés keretében, az abban meghatározott feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Állványok javítása, karbantartásaCégünk vállalja az MSZ EN 15635 szabvány szerint kötelező éves állvány felülvizsgálat eredményeképpen előállt jegyzőkönyvben szereplő állvány hibák kijavítását is. Ezt abban az esetben is vállaljuk, amennyiben az állvány felülvizsgálatot nem cégünk végezte el.

Előnyünk a versenytársainkkal szemben, hogy a sorozatgyártással (nem egyedi lakatosipari termékként előállított) készült állványrendszerek majdnem teljes palettáját javítjuk, a szükséges pótalkatrészek beszerzésével, szállításával és beépítésével. Az állvány javítások, karbantartások során – előtérbe helyezve a költséghatékonyságot és a gyors reakció időt- amennyiben lehetőség nyílik rá, megfelelő minőségű, használt állványalkatrészeket biztosítunk ügyfeleink részére.

Tekintettel az általunk végzett - éves szinten jelentős mennyiségű- állvány javításra és karbantartásra, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk a Magyarországon elterjedtebb, népszerűbb állványokhoz (Stow, SSI Schaefer, Nedcon, Bito, Dexion, Jungheinrich MPB, Esmena, Polypal, DS-Reck, SLP, Hunpal, Elvedi, HILO, Mecalux, Meta, Ross, Armes, HLF, Galler, Metalsistem) tartozó pótalkatrészekből.

A raklapos állványoszlopok sérüléseinek kijavítására Magyarországon kizárólagosan alkalmazzuk az ROS raklapos állványláb javítási technológiát, mely jelentős idő és költségmegtakarítást biztosít ügyfeleink számára.

Ajánlatkérés