Állványok értékbecslése

Állványok értékbecslése

Állványok értékbecslése

Amennyiben feleslegessé vált állvány illetve polcrendszere és értékesíteni vagy bérbeadni kívánja, szükség lehet az adott időpontban az állványrendszer aktuális piaci értékének meghatározására, hogy felelős döntést tudjon hozni a raktárberendezések jövőbeli sorsáról.

A Zenit Kft. vállalja új és használt polc és állványrendszerek, pódiumok, galériás állványok, karos és szálanyag tároló állványok, gördíthető raklapos és irattári polcos állványok, átjárható és bejárható raklapos állványok, átfolyó görgős állványok aktuális piaci értékének meghatározását, értékbecslését.

Az általunk végzett, a polc és állványrendszerekre vonatkozó értékbecslés alapja cégünk több, mint 30 éves múltja és szakembereink több, mint 150 éves szakmai tapasztalata és a magyarországi raktártechnikai és intralogisztikai piac és ezen belül a polc és raklapos állványrendszerek piacának naprakész ismerete.

A raklapos és polcos állványok, állványrendszerek piaci értéke függ az állvány típusától, mennyiségétől, az állványok vagy polcok minőségétől, állapotától és az értékesítés kapcsán jelentkező egyéb járulékos költségektől. (pl. állványrendszer bontási költsége, csomagoló anyag és csomagolási költség, rakodási költségek, elszállítás költsége, tárolási és raktározási költségek)

Az általunk végzett értékbecslésről írásos dokumentum készül, mely rögzíti az állványok típusát és mennyiségét, állapotukat és az éppen aktuális, forgalomképes piaci értéküket.

Igény esetén nem csak az állványrendszerek értékbecslését vállaljuk, hanem azok megvásárlásában, beszámításában is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST