Hírek

Maradjunk együtt!

Az elmúlt évszázad technikai újításainak és az ember áldozatos gyógyítani akarásának köszönhetően mára az orvostudomány rutin(nak tűnő) beavatkozásokkal menti meg emberek életét. És talán nem túlzás kijelenteni, hogy a történelem nagy felfedezői - Hippokratésztól Karikó Katalinig – egészségünk megőrzését és a baj megelőzését tartják a gyógyítás alapjának. Hiszen a rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozással vagy egy idejében elvégzett szűrővizsgálattal minimalizálhatjuk a betegségek kialakulásának kockázatát.

Nincs ez máshogy Magyarország egyik legfontosabb gyógyszeripari vállalatának logisztikai életében sem – a legkisebb sejttől az utolsó hajszálig a tudomány iránti alázat, a szakmaiság, tudatosság és a rizikófaktorok kizárása mind-mind fontos és életbevágó összetevői ennek a szervezetnek. Cégünk büszke arra, hogy most már több mint tíz éve folyamatosan jelen van ebben a kiemelten szigorú ipari környezetben, magas szintű - mégis naprakész tudás - és eszköztárával.

Partnerségünk évei alatt a Zenit Kft. termékportfóliója letisztult, a kínálatot több csoportra bontottuk. A hagyományos statikus raktárberendezések területén megerősítettük a beszállítói kapcsolatainkat, új partnerekkel építettünk ki hosszú távú eredményes kapcsolatot. Ebből a termékkörből az alábbi rendszereket szállítottuk be a gyógyszergyár részére: polcos állványrendszer, gördíthető polcos állvány, polcos galéria, raklapos állvány, pódium. A szolgáltatási területeinkre is nagy hangsúly fektettünk. A tervezésben még inkább a tudatosság és a gazdaságosság került előtérbe. Az állványok felülvizsgálata és annak hozadékaként az állványrendszerek javítása egy speciális, ROS technológiával, a megnövekedett raktári kiszolgálási mennyiségek és annak hatására bekövetkezett állványrendszer-sérülések okán jelentősen fejlődött, kibővült. És végül, de egyáltalán nem utolsósorban a folyamatautomatizálási üzletágunk ugrásszerű növekedést mutatott. Feldolgozva a piaci igényeket, ezen üzletág egyedi rendszerek kivitelezésével és a saját berendezéseink tervezésével, gyártásával, valamint kivitelezésével a piacon egy új irányt kíván bevezetni. A fejlesztéseknek köszönhetően a folyamatokban történt javulások, minőségi változások a rendszerek bevezetését követően gyorsan érzékelhetők. A termékválasztékunkban számos újdonság található, amellyel nem csak a folyamatok stabilizálhatók, hanem az esetlegesen bekövetkezett hibaesemények is gyorsan lereagálhatók. A tavalyi év első negyedévében kereste meg társaságunkat a gyógyszergyár raklapos szállítópálya gyártásával kapcsolatban, a rendszert év végén telepítettük le a részükre.

A szabályok szigorú betartása ezen a szinten evidencia, a legmagasabb szintű tapasztalat pedig alapkövetelmény. A széleskörű raktárberendezési portfóliónkat és a felénk állított szakmai elvárások pozitív visszaigazolását mi sem mutatja jobban, minthogy a rendeléseinek nettó értéke eddig közel 100 millió forint volt.