Rugós aljú kocsi

Rugós aljú kocsi

A Zenit Logisztikai Webáruházban megtalálható az anyagmozgatási feladatok megoldására a szállítóeszközök és kocsik széles választéka. Szállítókocsik, hordószállítók, kézi targoncák, kerekes talpak, gördülő keretek, bevásárló kocsik, rolly kocsik, vonórudas kézikocsik, vontatható, nyomkövető szállítókocsi és rugós aljú kocsi is szerepelnek a palettán. Szinte bármilyen specifikus feladatra találunk masszív, ipari felhasználásra tervezett berendezéseket, amikre a legkülönbözőbb méretű és tevékenységű cégeknek is szükségük lehet. A Zenit Kft. szakértő munkatársai állnak rendelkezésére, amennyiben a széles választékból nem tudja rögtön eldönteni, hogy Önnek pontosan melyik termékre van szüksége, hiszen egy alaposan átgondolt vásárlással jelentős költségeket takaríthat meg.   
 
Az anyagmozgatásban viszonylag ritkábban van szükség a rugós aljú kocsikra, de amennyiben ennek az eszköznek az előnyei szolgálják legjobban az adott feladat elvégzését, akkor nagyon hasznos logisztikai elemnek bizonyulnak. Ennek a kocsinak az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az alja függőlegesen mozogva képes a rakományt, ami lehet pl. textília, mindig a megfelelő pakolási magasságban tartani. Ezzel lehetővé válik nagy mennyiségű áru behelyezése, mozgatása és elosztása egy szállítóeszközzel, ami a munkafolyamat optimalizálását és ezáltal, a költséghatékony munkaszervezést segíti. Nem is beszélve arról, hogy elkerülhető a folyamatos hajolgatás az anyagmozgatás során. A kocsi kialakításának köszönhetően fenéklap függőleges mozgása elakadás mentes, még egyoldalú terhelés esetén is.
 

A Zenit Kft. kínálatában található rugós aljú kocsi mindössze 24,5kg önsúlyú, amihez 90kg teherbírás tartozik. A kocsi 315literes űrtartalma miatt igen népszerű, hiszen széles körű felhasználást tesz lehetővé az ipar és a kereskedelem szereplőinek. Annak érdekében, hogy ezt a viszonylag nagy kocsit könnyen lehessen akár szűk helyeken, folyosókon is fordítani, irányítani, a 4db 125mm átmérőjű kerekéből 2db fix és 2db forgó kerékkel rendelkezik, amiket a kocsi oldalainak közepére szereltek. Csapágyazott kerekei nyommentesek és kerékvédő tárcsákkal látták el őket. Ennek a rugós aljú kocsinak a teste eloxált alumíniumból készült.


Ajánlatkérés >>