Védőrácsok és ipari kerítések

Védőrácsok és ipari kerítések

A Zenit Kft. a különböző védőrácsok, biztonsági és térelválasztó kerítések teljes spektrumával kínál megoldást minden igényre, legyen szó raktározási, gyártási vagy akár termelési fókusszal bíró cégekről. Kiváló tervezési munkának köszönhetően termékeink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek. A biztonsági kerítések vagy védőrácsok kiegészítőjeként telepített ajtók vagy kapuk különösen is strapabíró kivitelben készülnek, felkészülve a fokozott igénybevételre. Zárak és egyéb safety rendszerek előkészítéseinek köszönhetően teljes megoldást hozhat az Ön cége számára is. Az ajtók, kapuk mindig előszerelten kerülnek ügyfeleinkhez. A rácsok, kerítések könnyen szerelhetőek, akár bővíthetőek, extrém magas, 11 méter magas szabadon álló kivitelben is.
 
Nagy előnye a kerítéseknek, hogy – a falakkal ellentétben - átláthatók. Így veszélyes szituációkban nagyobb eséllyel elkerülhetőek a balesetek: a raktárban tevékenykedők, gépkezelők gyorsabban tudnak egy kockázatos helyzetben reagálni. Energiatakarékossági szempontból is jó választás az ipari rácsfal rendszer telepítése: megfelelő fénytechnikai elemzés után költségcsökkenés is elérhető a raktári világításban. A fény a rácsosztásokon átmegy,elválasztó falak vagy lemezek esetén nem. Az általunk forgalmazott rácsfal rendszer sztenderd elemekből áll, így bővítés vagy sérülés esetén is egyszerűen megoldható, ellentétben a teljesen egyedi megoldásokkal. A rácsfalak tervezésekor a legfontosabb szempontok között a stabilitás és a rövid, gyors telepítés szerepel. Ezeket szem előtt tartva lett megtervezve az az ipari rácsfal és védőkerítés család, amely megfelel az imént említett követelményeknek és kielégíti a vevői igényeket is. A rácsfalak akár tetővel is kiegészíthetőek, így teljesen zárttá alakíthatóak az adott térelemek. A rácsfalak festett vagy horganyzott bevonattal készülnek.
 
A rácsokba épített ajtók többféle zárszerkezetekkel érhetőek el, az ügyfél igényeihez igazodva, legyen szó biztonsági vagy egészségügyi előrírásokról, illetve egyéb egyedi igényről. A szabvány elemek, úgy mint panelek, oszlopok, kapuk vagy éppen zárak, általában raktárkészletről elérhetőek partenrünkél, így a szállításra és a telepítésre nem szükséges hosszabb időt várni ügyfeleinknek.
 
A leginkább használt tárolási megoldás a magyarországi raktárakban az állványrendszer: számos méretben használt forma, igazodva a tárolni kívánt áruk különbözőségéhez. Beszélhetünk raklapos állványokról, polcos állványokról, karos állványrendszerről, galériás állványrendszerről, pódiumról vagy nagy fesztávú állványról is. A legelterjedtebb a raklapos állványrendszer, melyből a legtöbbször igénybe vett a soros raklapos állvány. A cégünk által forgalmazott védőrácsok a raklapos állványok kiegészítőiként akár utólagosan is szerelhetők. A funkciók szerint beszélhetünk hátfalrácsokról, oldalrácsokról vagy akár a több teljes állványmezőt védő rácsfalakról, hátfalrács rendszerről.
 


Ajánlatkérés >>