ESD védett polcos állványok

ESD védett polcos állványok

Nem lehet elképzelni pocsékabb helyzetet, mint amikor az Ügyfelnél valamilyen probléma merül fel. Különösen igaz ez akkor, amikor csak a beüzemelés után derül ki valamiről, hogy a ránézésre hibátlan tűnő termék valójában hibás. Ilyen következményekkel járhat az elektromos kisülések okozta károsodás. Az ilyen érzékeny áruk esetén már a gyártásnál és a tárolásnál is elengedhetetlen a megfelelő védelem az elektromos kisülés ellen.
 
A komoly anyagi veszteségek kivédése érdekében fel kell hívni a partnerek figyelmét az ESD-polcrendszerekre, melyekkel egyrészt elektromos eszközeit biztonságban tudhatja, másrészt a különöleges ESD-védőszőnyeg használatával sem kell a továbbiakban megküzdeni: az ESD-polcrendszerek inteligens bevonatuknak köszönhetően megakadályozzák a feltöltött részecskék kontroll nélküli kisülését.
 
 
A DIN EN 61340-2-3: 2000 szabvány szerint ellenőrzött, nagy felületi keménységű polcok szabályozott elektronikus feszültségelvezetést biztosítanak. A meghatározott feszültségelvezetési ellenállás polcszintenként 10 4Ω - 10 9Ω -t tesz ki – ez pedig tökéletesen biztosítja a felhasználót arról, hogy a környezet biztosítva legyen elektromos-kisülés ellen.
 
További információért, illetve árajánlat kéréssel forduljon kollégánkhoz elérhetőségeink bármelyikén vagy legegyszerűbben az alább űrlapon keresztül:


Ajánlatkérés >>