Vontatható, nyomkövető szállítókocsi

Vontatható, nyomkövető szállítókocsi

Szűrő(k)

Raklapszállító kocsi ZEN2 típus 1200×800 mm-es EUR raklaphoz

Raklapszállító kocsi 1200×800 mm-es EUR raklaphoz ZEN2 típus 1360×1075×977 mm

354 990 Ft + ÁFA
Br. 450 837 Ft

Db
Részletek

Raklapszállító kocsi ZEN1 típus 1200×800 mm-es EUR raklaphoz

Raklapszállító kocsi 1200×800 mm-es EUR raklaphoz ZEN1 típus 1365×877×730 mm

330 990 Ft + ÁFA
Br. 420 357 Ft

Db
Részletek


Vontatható, nyomkövető szállítókocsi

Az anyagmozgatás során a legkülönbözőbb súlyú, formájú, kiterjedésű árufajta szállítási feladatira kell optimális, költséghatékony és biztonságos megoldást találni. Ehhez a megfelelő szállítóeszköz alkalmazása alapvető fontosságú. Megfelelő alatt azt értjük, hogy pontosan az adott feladat ellátására alkalmas, nincs túlméretezve és mindenképpen ipari felhasználásra tervezték. Így biztosíthatjuk, hogy költséghatékony legyen a beszerzés miközben a szállítóeszköz hosszan és hibamentesen szolgálja a vállalkozásunkat.
 
A Zenit Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. a raktártechnika szinte minden területére kínál professzionális megoldásokat az állvány rendszerektől, a kerekeken, görgőkön át a csomagolásig. Webshopjában az anyagmozgatás témakörében a szállítóeszközök és kocsik termékcsoportban találhatunk többféle munkafolyamat ellátására megfelelő céleszközöket. Szállítókocsik, hordószállítók, kézi targoncák, kerekes talpak, gördülő keretek, bevásárló kocsik, rolly kocsik, vonórudas kézikocsik, vontatható, nyomkövető szállítókocsi és rugós aljú kocsi közül választhatjuk ki vállalkozásunk számára a legmegfelelőbbet. Amennyiben nem vagyunk biztosak a leírt paraméterek alapján, hogy melyik szállítóeszközre van szükségünk, a Zenit Kft. munkatársai online és telefonon is szívesen adnak szaktanácsot.
 
Amikor pl. EUR raklap (1200mmx800mm) méretű árut kell mozgatnunk, akkor a négyszögletű csőkeretes alvázzal szerelt raklapszállító kocsi lesz a legmegfelelőbb. Ezt a vonórudas kocsit kifejezetten raklapos kiszerelések mozgatására találták ki, 500kg-os teherbírással (szerelvényben 350kg). A kocsi nagyobb teher melletti kényelmes és balesetmentes mozgatását nem csak a vonórúd, hanem a 4db 125mm átmérőjű kerék is elősegíti, amiből 2db fix, 2db pedig forgó. A kerekek elasztikus futófelülettel rendelkeznek, mind a 4 kerék nyommentes, szürke. A raklapszállító kocsi váza magas fényű cinezett, kromátozott felülettel rendelkezik.  Nagyobb raktárakban kihasználható ennek a raklapszállító kocsinak azon előnye is, hogy szerelvényként összekapcsolható másik kocsival, de maximálisan 4db-bal egy időben. Ez a kis önsúlyú kocsi igen népszerű az iparban, praktikus kialakítása és masszív szerkezete miatt, valamint azért is, mert a raklapos anyagmozgatás az egyik leggyakrabban előforduló feladat. Ott ahol nem megoldható a gépi árumozgatás vagy szükség van kiegészítő kézi szállításra is, a vonórudas raklapszállító kocsi kifejezetten hasznos segédeszköze lehet a vállalkozásnak.


Ajánlatkérés >>